parajumpers norge nettbutikk

Tuesday, January 05, 2016
Rita B Cuomo


"Det er et spørsmål om know-how. Våre parkas er i tekniske tekstiler. De kan derfor bli produsert i godkjent planter, av Gore-Tex for eksempel. Men ingen franske anlegg er godkjent. Det er i Asia som det skjer. "På den annen side, i Frankrike, Eagle er master gummitre siden 1853."


Veldig knyttet til dette fransk-laget, ikke gjorde valget å produsere alle støvler på vårt territorium. "En Eagle støvel for barn fornyes hvert år. Uunngåelig, som betyr en psykologisk pris som ikke vil være parajumper norge butikk den samme som for et par mote støvler som en kvinne holder lenge. Det vil være forskjellig for en jeger, med våpen og boot er lovfestet elementer. Barnslig Lolly dukker er derfor produsert i Asia,parajumpers norge nettbutikk opprettholde en pris-30 Euro-stand for å tåle konkurransen i PVC.


Målestokken av foretak, laget i Frankrike fortsatt ikke mindre parajumper norge argument ekstremt sterk, spesielt i Asia, der Eagle har en sterk ekspansjon, med blant annet 140 butikker i Kina. "Der Aigle støvler oppfattes som et luksus. Som de er dyrere her, påvirker de crème de la crème av kinesiske informert klientell, som inkluderer både mote vri og skjulte verdien av et produkt av håndverk laget i Frankrike.»


I en tid hvor fransk fabrikkene klær sektor lukke etter hverandre, er Eagle arbeidsgivers referanse. "Laget i Frankrike er noen ganger en slags korstog, medgir Romain Guinier. Du må være litt Matt m for buer - Leonard toppen gitt sosiale begrensninger som det innebærer. Det er svært dyrt." Men det var i en god skole. "Vuitton, Yves Carcelle sa:"når jeg åpner en butikk Parajumpers Gobi Menn Army Grønn på slutten av verden, spesielt i Asia, jeg skape arbeidsplasser i Frankrike."" Dette er parajumper norge salg noe sant for oss. Hver nye butikken som åpnes, er dette en ekstra dør å presentere disse produkter laget av håndlagde i Frankrike. Jeg føler parajumpers norge menn solidaritet med den. Faktum av å ha mer enn 450 personer i Chatellerault (hvorav 250 til 300 bor støvel håndlaget produksjon) er viktig. Det gjør ikke bare fordi vi er filantroper. Det må være økonomisk.

MORE POSTS YOU MIGHT LIKE